DESPRE BAIC - Baic Motor Moldova

DESPRE BAIC

Grupul BAIC (Beijing Automotive Industry Holding Co. sau Beijing Automotive Group Co.) este o companie de stat chineză de tip holding infiițiată în anul 1958. În prezent BAIC unește mai multe companii producători de autoturisme. Sediul central al companiei se află în Beijing. Compania BAIC are peste 130 000 de angajați.

În 2002, BAIC a formează un parteneriat strategic cu Hyundai Motor Company, fondând Beijing Hyundai Auto, o filială care dezvoltă, asamblează și comercializează vehiculele Hyundai pe piața chineză.

În 2005, datorită parteneriatului dintre BAIC și Mercedes-Benz, BAIC a deschis filiala Beijing Benz Automotive Co., care dezvoltă, asamblează și comercializează vehiculele Mercedes-Benz pe piața chineză.

BAIC Group este al cincilea cel mai mare producător de automobile din China și al doilea producător de vehicule comerciale. Principalele piețe de export ale Grupului BAIC sunt Rusia, Republica Africa de Sud, Vietnam, Egipt, Mexic, Brazilia, Columbia, Bangladesh, India, Filipine, Indonezia, Mongolia și Italia.

Acum puteți găsi autovehicule BAIC și în Moldova. Vă invităm să vizitați showroom-ul BAIC și să vă bucurați de fascinantă gamă de modele, să simtiți toate avantajele mașinilor pe un test drive. Garantăm cea mai avantajoasă ofertă!