Garanție - Baic Motor Moldova

Garanție

Informația din această secțiune are caracter informativ. În caz de nepotrivire a informației de pe această pagină cu cele descrise în cartea de servicii a proprietarului automobilului, prioritatea este oferită informațiilor specificate în cartea de servicii.

Compania GBS, distribuitorul oficial al automobilelor BAIC în Republica Moldova vă garantează lipsă de defecte a materialelor și a defectelor de producere conform standardelor stabilite pentru aceste automobile timp de 7 ani sau 150.000 de kilometri (depinde care are loc mai întâi).

Perioada de garanție se calculează de la data transferului automobilului către primul proprietar.

Garanția se efectuează la piese și componente a fiecărui automobil achiziționat de la un distribuitor autorizat dacă defecțiunea a fost cauzată de un defect din fabrică (utilizarea de materiale necalitative sau încălcarea tehnologiei de producere). Perioada de garanție este 7 ani sau 150.000 km pentru automobilele BAIC, indiferent de ordinea în care este atinsă, (cu excepția garanției pentru piesele supuse uzurii a consumabilelor auto). Toate defecțiunile identificate sau care au apărut la exploatarea automobilului vor fi eliminate de distribuitorul oficial GBS SRL dacă îndeplinește condițiile garanției BAIC.