BAIC EV5 (full electric), deja și în Moldova - Baic Motor Moldova

BAIC EV5 (full electric), deja și în Moldova

O noutate în Moldova de la unul dintre cei mai mari producători chinezi de automobile și al doilea mare producător de vehicule comerciale, marca BAIC, o autoutilitară electrică compactă marca BAIC EV5 (full electric).

Mașina este capabilă să parcurgă până la 210 km cu o singură încărcare (calculul a fost efectuat în conformitate cu ciclul NEDC). Motorul electric instalat în EV5 dezvoltă o putere maximă de 82 CP, ceea ce permite să atingeți o viteză maximă de 90 km / h.

Lungimea caroseriei BAIC EV5 este de 4500 mm cu un ampatament de 2920 mm. Volumul declarat al compartimentului de marfă este de 4500 de litri, duba poate lua la bord până la 1180 kg.

Designerii au acordat o atenție deosebită calității finisajelor, confortului și ergonomiei interiorului. În mod implicit, interiorul camionetei este dublu, dar dacă este necesar, scaunul pasagerului se rabatează pentru a mări spațiul util. În consola centrală se află un selector convenabil de mod de transmisie, care este realizat sub forma unei șaibe rotative.

Două tipuri de încărcare sunt disponibile pentru camioneta electrică BAIC EV5

– încărcare rapidă (30%-80% baterie, 25℃) în 40 de minute

– încărcare standard (100% baterie, 25℃) este de 6 ore 

Peste 100 de teste speciale, inclusiv de verificare a siguranței mașinii, au fost finalizate în strictă conformitate cu standardele naționale.

Cererea constant ridicată la vehiculele electrice ne permite să facem o prognoză pozitivă pentru ocuparea unui loc de top a modelului BAIC EV5 nu numai în Moldova, ci și în străinătate. Costul camionetei electrice BAIC EV5 cu TVA (20%) este de 21.900 €.

Profita de sistemul flexibil de leasing, trade-in, serviciul test-drive, precum si deservirea auto garantata pentru 3 ani la dealerul oficial BAIC in Moldova, salonul auto GBS.

Va asteptam la adresa:
 
Chisinau, str. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact 022-022-500

*Serviciul de garantie 3 ani este valabil pentru autoturismul si bateria camionetei electrice BAIC EV5

Toate Noutățile