Anul Nou tradițional chinezesc - Baic Motor Moldova

Anul Nou tradițional chinezesc

În perioada 1 februarie – 15 februarie, sărbătorește Anul Nou Lunar în cele mai bune tradiții alături de noi la showroom-ul GBS!

Cultura Chinei este cu siguranță foarte neobișnuită și nu seamănă cu obiceiurile și tradițiile noastre. După ce ați vizitat Dealer auto GBS de Anul Nou Chinezesc, vă veți cufunda într-un mediu neobișnuit de luminos și colorat, lumea sărbătorilor și distracției! Această atmosferă fabuloasă vă va lăsa cu cele mai de neuitat impresii, iar amabilitatea echipei noastre vă va face să doriți să reveniți aici din nou.

În cinstea Anului Nou Chinezesc la showroom-ul GBS – 15 zile de cadouri tradiționale și oferte speciale pentru mașini Baic!

Serviciul de test-drive va contribui la asigurarea confortului și a calității tehnologiilor care sunt confirmate creșterea rapidă a vânzărilor de mașini de marcă chinezească în întreaga lume. Puteți utilizați serviciul de leasing sau schimb, precum și serviciul de garanție auto în termen de 3 ani sau 100.000 km, oricare survine primul.

Va asteptam la adresa:

Chișinău, st. Сalea Orheiului 20/2
Telefon de contact 022-022-500

Vă reamintim că pentru a intra în showroom-ul GBS trebuie să prezentați un certificat de

vaccinare.

Toate Noutățile