Ofertă fierbinte de vară

Mașină electrică BAIC EU5: economică, ecologică, excentrică și total exclusivă.

BAIC EU5 este un sedan de clasă C complet electric de la producătorul chinez Beijing Automotive (BAIC) cu o autonomie până la 416 km (NEDC) fără reîncărcare. Datorită exteriorului său expresiv și atrăgător, funcționalității excepționale și costului accesibil vehicul electric se remarcă semnificativ printre reprezentanții clasei sale.

Un motor electric instalat în mașină cu o capacitate de 218 CP este unul dintre principalele avantaje ale mașinii, cu aceasta EU5 poate accelera la 100 km/h în doar 7,8 secunde.

În ceea ce privește calitățile dinamice, vehiculele electrice BAIC EU5 nu sunt inferioare mașinilor tradiționale, și în ceea ce privește eficiența energetică le depășesc semnificativ. Costul întreținerii unui vehicul electric este de câteva ori mai mic decât costul întreținerii unei mașini cu motor cu ardere internă.

Vehiculul electric EU5 este echipat cu o baterie litiu de 50,8 kW/h, datorită proprietăților sale excelente de funcționare bateria are o garanție producătorului de 8 ani.

Deja în configurația de bază, veți fi mulțumiți de suspensia independentă fiabilă McPherson, vizibilitate completă 360 ° în jurul vehiculului, sistem de detectare a obiectelor în mișcare precum și un habitaclu cuprinzător de cinci locuri cu finisaje de calitate pentru confort luxos și podea plată în spate.

Funcționare eficientă, design inovator al caroseriei și interiorului, zero emisii de CO2 și o garanție producătorului de 8 ani pentru baterie – suntem siguri că la asta visați!

În cinstea deschiderii sezonului estival, showroom-ul GBS anunță prețuri speciale pe toată durata verii pentru vehiculele electrice BAIC. Elegant și confortabil sedanul electrificat este alegerea ideală pentru o călătorie de calitate și sigură.

Devenind proprietarul unei mașini electrice BAIC EU5 la un preț promoțional de 23.499 euro, veți beneficia de:

– Stație de încărcare rapidă pentru vehicule electrice

– Certificat de reducere în valoarea de 500 de euro la al doilea vehicul – achiziționat din brand-ul BAIC

Grăbiți-vă să beneficiați de această ofertă excelentă, care este valabilă în perioada 01.06.2021-31.08.2021 exclusiv în showroom-ul GBS. Ne găsiți pe strada Calea Orheilui 20/2.

Înscriere la test drive 022-022-500

Toate Noutățile